PRIVÁT SZÜLINAP /  PRIVÁT PARTY

Szeretnél egy óriásit bulizni a barátaiddal, összejönnétek egy fergeteges estére? Erre a Liget Club a legmegfelelőbb helyszín!


Foglald le LOUNGE termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, a többi már rajtatok múlik! Mindezt 35.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 fő felett,  3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe: a bár személyzetet, a zeneszolgáltatás és a snack bekészítést.
Terembérleti díj NINCS!

70 fő felett,  3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe: a bár személyzetet, a zeneszolgáltatás, a snack bekészítést, lufi díszítést és a privát DJ-t.
Terembérleti díj NINCS!


Foglald le VIP termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, a többi már rajtatok múlik! Mindezt 25.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 főtől,  5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe: bár személyzetet, a zeneszolgáltatást és a snack bekészítést.
Terembérleti díj NINCS!

70 főtől,  5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe: bár személyzetet, a zeneszolgáltatást, a snack bekészítést lufi díszítést és aprivát DJ-t.
Terembérleti díj NINCS!

MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE

Foglaló neve*

Hány főre?*

Esemény kiválasztása*

Érkezés időpontja*

Válassz termet:
VIP teremLOUNGE terem

Soron kívül szeretnél bejutni (opcionális + 1000HUF)
igennem

Email*

Mobilszám:

Megjegyzés:

Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket, mindenképpen töltsd ki!

LOUNGE TEREM PRIVÁT PARTY

3 500,–

HUF / Fő

VIP TEREM PRIVÁT PARTY

5 000,–

HUF / Fő