Legény és Lánybúcsú cover kép

Egy igazi nagyszabású Legény / Lánybúcsúra vágysz? Végre összejönnétek a barátokkal egy fergeteges estére?

A Liget Club a legjobb helyszín erre.
Tartsd nálunk a Lánybúcsúdat/Legénybúcsúdat, érkezzetek legalább egyszerre 10-en és mi egy üveg pezsgőt adunk ajándékba, valamint a menyasszony/vőlegény számára a belépés ingyenes.
Most pedig szeretnénk Neked segíteni a szervezésben!

Liget club VIP terem feedkép

Foglald le VIP termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, továbbá a “Fogadalomról” és az “Oklevélről” is mi gondoskodunk. A többi már rajtatok múlik!

Mindezt 25.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 főtől, 5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe. + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack. Terembérleti díj NINCS!

70 főtől, 5,000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe. + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack, + lufi díszítés, + welcome pezsgő, + privát DJ.

Terembérleti díj NINCS!

Liget Club lounge terem post kép

Foglald le LOUNGE termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, továbbá a “Fogadalomról” és az “Oklevélről” is mi gondoskodunk. A többi már rajtatok múlik!

Mindezt 35.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 főtől 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe +”Fogadalom” és “Oklevél” + mini snack. Terembérleti díj: 20.000 forint (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő).

70 főtől, 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack + lufi díszítés + privát DJ.

Terembérleti díj: NINCS!

  • LOUNGE TEREMLEGÉNY/LEÁNYBÚCSÚ
  • 3 500,–HUF/FŐ
  • VIP TEREMLEGÉNY/LEÁNYBÚCSÚ
  • 5 000,–HUF/FŐ

Foglalás küldése

Dátum:
Érkezés:
Soron kívül szeretnénk bejutni (opcionális +1000 HUF)

Fergeteg Party logo
RNB party logo
Liget Retro logo
Liget Club Dance Aréna logo
Jager Terem Logo
Party Sátor Logo