LEGÉNY / LÁNYBÚCSÚ

Egy igazi nagyszabású Legény / Lánybúcsúra vágysz? Végre összejönnétek a barátokkal egy fergeteges estére? A Liget Club a legjobb helyszín erre.

Tartsd nálunk a Lánybúcsúdat/Legénybúcsúdat, érkezzetek legalább egyszerre 10-en és mi egy üveg pezsgőt adunk ajándékba, valamint a menyasszony/vőlegény számára a belépés ingyenes.

Most pedig szeretnénk Neked segíteni a szervezésben!


Foglald le LOUNGE termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, továbbá a “Fogadalomról” és az “Oklevélről” is mi gondoskodunk. A többi már rajtatok múlik! Mindezt 35.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 főtől  3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe +”Fogadalom” és “Oklevél” + mini snack. Terembérleti díj: 20.000 forint (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő).

70 főtől,  3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack + lufi díszítés + privát DJ.
Terembérleti díj: NINCS!


Foglald le VIP termünket!

15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, továbbá a “Fogadalomról” és az “Oklevélről” is mi gondoskodunk. A többi már rajtatok múlik! Mindezt 25.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

30 főtől,  5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe. + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack. Terembérleti díj NINCS!

70 főtől,  5,000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek mindezt igénybe. + “Fogadalom” és “Oklevél”+ mini snack, + lufi díszítés, + welcome pezsgő, + privát DJ.
Terembérleti díj NINCS!

MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE:

Foglaló neve*

Hány főre?*

Esemény kiválasztása*

Érkezés időpontja*

Válassz termet:
VIP teremLOUNGE terem

Soron kívül szeretnél bejutni (opcionális + 1000HUF)
igennem

Email*

Mobilszám:

Megjegyzés:

Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket, mindenképpen töltsd ki!

LOUNGE TEREM LEGÉNY / LÁNYBÚCSÚ

3 500,–

HUF / Fő

VIP TEREM LEGÉNY / LÁNYBÚCSÚ

5 000,–

HUF / Fő