DRESS CODE

A dress code egy általános előírás arra vonatkozóan, hogy milyen ruhában illik megjelenni szórakozóhelyünkön. A Liget Club ezzel azt szeretné elérni, hogy a vendégek igényes környezetben és nívós társaságban szórakozhassanak. A ruházkodási szabályzat célja nem a kötelezően viselendő ruhadarabok meghatározása, csupán egy iránymutatás az elfogadott normákról.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében például tanácsoljuk, hogy ne öltözködjünk sportos ruhadarabokba. Sportcipőt természetesen elfogadunk, amennyiben igényes, tiszta és ápolt.
Férfiak számára megfelelő viseletnek tartjuk a farmert inggel vagy pólóval. Nyáron, a melegre való tekintettel a hosszú szárú nadrág helyett igényes, a célnak megfelelő rövidnadrágban (nem strand- vagy úszónadrág) is be lehet lépni. Lábbelinek pedig inkább zárt cipőt ajánlunk, papucsban nem áll módunk beengedni senkit.
Hölgyek számára elegáns nadrágot egy toppal, vagy mini-,illetve maxiruhákat tanácsolunk.
Ha esetleg vizuális segítségre lenne szükséged arról, hogy pontosan mire is gondoltunk, javasoljuk, hogy tekintsd meg a szórakozóhelyünkön készült partyfotókat a Galéria menüpontban.

Megértéseted köszönjük szépen!